My Blog

large with sidebar
Vrucht dragen

De zomer is het seizoen van vrucht dragen

1024 576 Leef Emmeloord

Als ik door onze tuin loop, kijken de kersen me glunderend aan. Iedere ochtend pluk ik een schaaltje frambozen. Over een paar dagen zijn de wijnbessen rijp en daarna volgt de oogst op het land met doperwten, bonen, uien, aardappelen en ga zo maar door. Prachtig, die volrijpe vruchten vers in mijn handen. Vrucht dragen,…

lees verder
'Ruimte maken komt voor de verandering'

‘Ruimte maken komt voor de verandering’

1024 576 Leef Emmeloord

Mooi nieuws! Ik ben ontzettend blij en dankbaar om jullie te kunnen vertellen dat Wilma Duitman Leef Emmeloord gaat ondersteunen als administratieve held. In deze blog stelt zij zich aan jullie voor. Je kunt Wilma treffen in alle vormen van organisatorisch, administratief en ondersteunend contact rondom de diensten van Leef Emmeloord. Ook zal ze haar…

lees verder

Mijn reis in leiderschap

1024 576 Leef Emmeloord

Ben jij een potentiële of junior leider, werk je in de sociale sector en wil je hierin graag de volgende stap zetten? Dan is ‘Mijn reis in leiderschap’  dé unieke groeiplek voor jou. Hier zet jij de volgende stap in jouw ontwikkeling. Een bijzonder leertraject waarin je alle ruimte hebt om te werken aan jouw…

lees verder

‘Het kale akkerland nodigt me uit om te rusten’

1024 576 Leef Emmeloord

Met mijn laarzen aan stap ik over het akkerland. Het is nog een hele kunst om niet in de modder vast te blijven zitten op het kavelpad. Daarom kies ik er voor om over de geploegde ruggen te lopen. Daardoor moet ik mijn tempo vertragen om te voorkomen dat ik een stap zet waar mijn…

lees verder

NIEUW
‘Mijn reis in leiderschap’

Ben jij een potentiele of junior leider,
werk je in de sociale sector
en ben jij toe aan jouw volgende stap?
Dan is ‘Mijn reis in leiderschap’ dé unieke groeiplek in Noord Nederland voor jou!

Lees meer →