My Blog

with large media

‘Het kale akkerland nodigt me uit om te rusten’

1024 576 Leef Emmeloord

Met mijn laarzen aan stap ik over het akkerland. Het is nog een hele kunst om niet in de modder vast te blijven zitten op het kavelpad. Daarom kies ik er voor om over de geploegde ruggen te lopen. Daardoor moet ik mijn tempo vertragen om te voorkomen dat ik een stap zet waar mijn…

lees verder

Laat jij je nog raken?

1024 576 Leef Emmeloord

Voor wie leven wil in organisaties!Voor leidinggevenden en professionals Iedere organisatie heeft een essentie. Ooit werd de organisatie opgericht vanuit die essentie, het hart van de organisatie. Ben jij eraan toe om binnen jouw organisatie te zorgen dat de energie en passie van medewerkers volop kan stromen? Werken draait niet alleen om productie, maar vooral…

lees verder

Op adem komen – KOU

1024 576 Leef Emmeloord

Verlang jij er naar om je dag te beginnen door het koude water in te gaan? Op zoek, samen met anderen, naar de stilte in de natuur, de stilte in jezelf, je eigen lijf, je ademhaling en daarin God te zoeken mediterend op Zijn woord? Na het succes van Op adem komen KOU, starten we…

lees verder

Vuur avonden Emmeloord

560 315 Leef Emmeloord

Regelmatig houden we op het groepsveld van Leef Emmeloord Vuur avonden. Dat zijn avonden van ontmoeting met elkaar en met God. Rondom het vuur is er bezinning rondom een thema en zoeken we God in gebed. De Bijbel zegt in Hebreeen 10:24 ‘En laten we op elkaar letten door elkaar aan te vuren om in…

lees verder