Vrucht dragen

De zomer is het seizoen van vrucht dragen

1024 576 Leef Emmeloord
  • 0

Als ik door onze tuin loop, kijken de kersen me glunderend aan. Iedere ochtend pluk ik een schaaltje frambozen. Over een paar dagen zijn de wijnbessen rijp en daarna volgt de oogst op het land met doperwten, bonen, uien, aardappelen en ga zo maar door. Prachtig, die volrijpe vruchten vers in mijn handen.

Vrucht dragen, het is niet zo’n vanzelfsprekend thema.

Wie weet word je al verdrietig als je het woord hoort. Denk je aan alle verlangens die je zo graag vervuld had gezien, maar liep het anders. Je mist iets of iemand, het bleef leeg op een plek in je leven. We kennen het allemaal, onvervulde dromen…

Ik ken het goed, onvervuld blijven. Een moederschoot die niet zomaar een kindje kon dragen. Het liep anders, verliep anders dan waar ik van droomde….

Hoe is dat bij jou?
Wat zijn de onvervulde dromen in jouw leven?

Ik geloof, dat heb ik gemerkt in mijn eigen leven en ik zie het in de levens van de mensen waarmee ik werk, dat er een weg is in het omgaan met je onvervuldheid. Op vrijdag 6 oktober mag ik tijdens de vuuravond hierover spreken. Die avond vertel ik meer over welke weg je kan gaan in het omgaan met je onvervulde dromen en hoe je daarin tot vruchtbaar leven kan komen.

Zoek je een spreekster over dit thema? Contact me gerust. Ik zoek plekken om te spreken over dit thema waar ik mensen mag bemoedigen om vruchtbaar te worden én talrijk, juist op de plek waar je pijn zit. Weet dat dit een thema is wat mijn eigen leven raakt. Ik ben eraan toe om het vruchtbaar te maken, juist door over dit onderwerp te gaan spreken.

Mijn verhaal kneedde en oefende ik bij de @schoolvoorspreekvaardigheid. Ik kreeg er feedback op, stelde bij en ontving de aanmoediging die ik nodig had.

Dus nodig me uit om te komen spreken of meld je aan voor:

Vuuravond voor vrouwen in Emmeloord.
Wanneer: 6 oktober 2023
Aanvang: 19.30 uur inloop, 20.00 uur start.
Kosten: gratis, aanmelden nodig.
Aanmelden mail: hart-en-vrouw@hotmail.com

Deze vuuravond wordt georganiseerd door @arise en @hartenvrouw

#vruchtbaar #talrijk #onvervuld #dromen #leef #leefemmeloord #vuuravond #hartenvrouw #arise

 

 

 

 

 

 

 

NIEUW
‘Mijn reis in leiderschap’

Ben jij een potentiele of junior leider,
werk je in de sociale sector
en ben jij toe aan jouw volgende stap?
Dan is ‘Mijn reis in leiderschap’ dé unieke groeiplek in Noord Nederland voor jou!

Lees meer →