Laat jij je nog raken?

1024 576 Leef Emmeloord
  • 0

Voor wie leven wil in organisaties!
Voor leidinggevenden en professionals

Iedere organisatie heeft een essentie. Ooit werd de organisatie opgericht vanuit die essentie, het hart van de organisatie. Ben jij eraan toe om binnen jouw organisatie te zorgen dat de energie en passie van medewerkers volop kan stromen?

Werken draait niet alleen om productie, maar vooral om bezieling. Je werk met passie doen betekent dat je hiermee betekenis geeft aan je leven. Soms belanden we in de waan van de dag, gaan we maar door met werken, terwijl de bezieling langzaam verdwijnt. Dat kan leiden tot een organisatie die vol is van projecten, protocollen en productie met als gevolg verhoogde stress of zelfs het toenemen van burn-out binnen een organisatie.

Voordat dit gebeurt is het van belang het roer (weer) in eigen handen te nemen. Het roer, dat wat ons stuurt zit in ons hart. Daar zit onze motivatie, onze drijfveren en kracht! Wil jij, samen met jouw team, dat roer weer stevig dat in handen nemen? Je beraden hoe jij je werk anders kunt invullen, terug naar de essentie, de roepstem van je hart? En vanuit je hart de verbinding maken met je (levens)werk?  

Is je organisatie toe aan deze volgende stap? Een organisatie die waarde toe wil voegen, vraagt een omgeving die medewerkers nadrukkelijk uitnodigt om vanuit hun hart te werken. Om bezield hun werk te doen. Dat kan alleen wanneer de cultuur en de processen zijn ingericht met alle ruimte voor zowel kracht áls kwetsbaarheid. Ben jij eraan toe om jouw organisatie zó in te richten dat de energie en passie van medewerkers volop kan stromen?

Een aantal experts hebben de handen ineen geslagen en bieden vanuit Leef Emmeloord een treffend groeiprogramma aan, geïnspireerd door de natuurdynamiek in de vier seizoenen. We gaan in op thema’s die voor jouw team bijdragen aan een gezonde groei.

Je laten raken, groeiend door de seizoenen heen

Herfst: Loslaten, eenvoud en essentie.
De kracht van verbinding staat centraal. Het levert een ontwerp van een team bloeiplan en persoonlijk groeiplan op.

Winter: Rust, stilte en opladen.
De kracht van innerlijke rust en balans staan centraal. Je werkt tijdens de winter vanuit jouw hart, jouw specifieke kracht aan wat voor jou de essentie is. Je maakt een krachtige verdieping in je persoonlijke groeiplan.

Lente: Ontluiken, ontkiemen en groeien.
De kracht van diversiteit staat centraal. Teamleden weten welke versterkende acties zij aan hun gezamenlijke Groeiplan gaan verbinden. 

Zomer: Verbinding, open gaan en bloeien.
De kracht van samenwerking binnen team processen staat centraal. Teamleden leren met een open hart naar elkaar te luisteren, het verbindende gesprek te voeren en brengen daarmee de samenwerking naar een hoger level.

We oogsten en vieren met elkaar. We kijken vooruit, daarbij in contact blijvend met onszelf. Aandacht voor verdere groei om steeds weer te oogsten en te vieren!

We richten onze aandacht op de bezieling, het hart van de organisatie; de mensen!
Dat is geen soft verhaal, maar bevat een kracht die vernieuwd, verbindend en innovatief is
.

Samen hierover vrijblijvend in gesprek? Stuur een email naar:
Reini Verboom of Sandra de Olde