Leef Emmeloord 7 jaar!

LEEF voluit en vruchtbaar!

1024 842 Leef Emmeloord
  • 0

Vandaag bestaat Leef Emmeloord zeven jaar! Zeven jaar geleden vierde ik samen met mijn man in ’t Voorhuys de start van mijn bedrijf. Vandaag zitten we er weer om deze mijlpaal te vieren.

Zeven is het getal van de volheid. Bijzonder hoe ‘het volle leven leven’ steeds meer betekenis voor me kreeg in de afgelopen zeven jaar. Voluit leven betekent leven met alles wat er is. Met het mooie én het moeilijke, met dat wat zichtbaar is én dat wat je liever niet ziet, met de leuke én de minder leuke dingen. Steeds opnieuw mag je beide kanten bij je nemen, zien, doorvoelen en leren om er mild voor te zijn.  Dan wordt het rustiger in je. Dan ontstaat er ruimte om je leven ten volle te leven! Juist op die plek waar jouw moeite en geworstel ligt, mag je vruchtbaar worden. Dat is namelijk precies de plek waar jij weet hoe het werkt. Het is belangrijk dat je daarin eerst je eigen innerlijke reis maakt, zodat je eigen wonden kunnen helen.

Leef Emmeloord is een plek waar we naast je komen staan in dat proces van heling. We helpen je leven te brengen op de plek waar het vast zit. Zodat het vastzittende deel erbij kan gaan horen en er beweging komt, leven en jij vruchtbaar mag worden.

Die innerlijke reis bleef ik zelf voortdurend opzoeken in de afgelopen zeven jaar. Ik ben stil en diep verwonderd als ik zie hoe God daar doorheen werkt. Hoe God mijn hart vult met steeds meer rust en liefde om bij de pijn van de ander aanwezig te zijn.

Mijn reis is niet klaar. Het leven beweegt zich vaak in cyclussen. Vaak zelfs in periodes van zeven jaar. In alles merk ik dat er een nieuw seizoen aan komt. Achter de schermen werk ik aan mooie nieuwe dingen en zijn er kostbare ontmoetingen. Daar hoop ik in 2024 meer over te kunnen onthullen.

Vandaag proost ik dankbaar op zeven mooie jaren én kijk ik vooruit op nog meer voluit vruchtbaar leven!

Liefs, Sandra

 

 

 

NIEUW
‘Mijn reis in leiderschap’

Ben jij een (potentiele) leider,
werk je in de sociale sector
en ben jij toe aan jouw volgende stap?
Dan is ‘Mijn reis in leiderschap’ dé unieke groeiplek in Noord Nederland voor jou!

Lees meer →