Leef coaching
Op weg naar een buiten gewoon leven

MEER ONDERGROND

Je identiteit is de sleutel tot verandering.

Ik doe mijn werk in mijn coachpraktijk vanuit liefde voor ieder mens. Mijn handboek voor deze liefde is de Bijbel, Gods levende woord. In de Bijbel staat: ‘Dat u geworteld en gegrond zult zijn in Gods liefde en daarop uw leven zult bouwen’ (Efeziërs 3:17b). Geworteld en gegrond betekent ‘om onder jou een diepe en stabiele fundering te bouwen van het kennen en begrijpen van Gods liefde voor jou’. In ons leven bouwen we vaak muren op rondom ons hart om ons te beschermen tegen ervaringen die we niet weer willen meemaken.

Alleen door een eerlijk en openhartige levenshouding kunnen we gezonde en duurzame relaties aangaan. De muren om ons hart kunnen worden neergehaald als ons hart met Gods liefde is gevuld. Dan hebben we die muren niet meer nodig. Door middel van coaching is het mijn missie jou te helpen om een diepe en stabiele fundering te bouwen, zodat je Gods liefde (dieper) leert kennen en gaat ervaren wat dit voor jou betekent in je leven en waar jij tegen aan loopt.

NAAR BINNEN DOOR NAAR BUITEN TE GAAN

Ploegen, zaaien en begieten

In de coachgesprekken neem ik je mee naar buiten, waar we op pad gaan in een omgeving waar geploegd, gezaaid en gewassen tot bloei komen.

Jouw ervaring verbind ik aan hoe jouw persoonlijke akker erbij staat, hoe het met de grond van je hart is. Coachen is ploegen, zaaien en begieten van jouw fundament. Ik breng je in beweging, om stil te staan bij wat je tegen houdt.

Dat wat je tegen houdt, wat jou belemmert, krijgt aandacht door het inzetten van ervaringsgerichte werkvormen, waardoor jij een nieuwe beweging leert maken, tot verandering komt en groeit. Heb jij het verlangen om je fundament te verstevigen of wil je vrij worden van ballast die je in je leven hebt opgelopen? Leef coaching kijkt samen met jou naar je fundament, naar de grond van je bestaan, naar je wortels, naar wat jou belemmert, naar wat je tegen houdt, op weg naar een buiten gewoon leven.

VERLANGEN

Verandering begint bij verlangen…

Als jij het verlangen hebt om verandering in je situatie te brengen, neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Dit gesprek is gratis. In dit gesprek verkennen we je vraag en we kijken of jij bij mij op je plek bent.

Jouw eigenheid en identiteit bepalen de manier waarop we samen aan de slag gaan. Ieder coachtraject is uniek. Aan de hand van dit eerste gesprek maak ik een passend aanbod en offerte met daarin de kosten van het traject.

Een mens is als een bloem en eert God door te bloeien op de plaats waar God hem geplant heeft.

NIEUW
‘Mijn reis in leiderschap’

Ben jij een (potentiele) leider,
werk je in de sociale sector
en ben jij toe aan jouw volgende stap?
Dan is ‘Mijn reis in leiderschap’ dé unieke groeiplek in Noord Nederland voor jou!

Lees meer →