Mijn reis in leiderschap

1024 576 Leef Emmeloord
  • 0

Ben jij een (potentiële) leider, werk je in de sociale sector en wil je hierin graag de volgende stap zetten? Dan is ‘Mijn reis in leiderschap’  dé unieke groeiplek voor jou. Hier zet jij de volgende stap in jouw ontwikkeling. Een bijzonder leertraject waarin je alle ruimte hebt om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeldoelen.

Persoonlijke ontwikkeling kun je vergelijken met het verloop van de seizoenen. Je staat stil bij jezelf, laat los wat je niet meer nodig hebt, opent je voor wat er mag gaan groeien en komt uiteindelijk tot bloei. Je reist in deze reis door het landschap van de seizoenen.

Wandelen in dit landschap, dat doe je zelf. Je start met het aangaan van een assessment en schrijft daarna jouw persoonlijke groeiplan. Je ontdekt wat jouw volgende stap is en wat jij mag gaan leren in  jouw leiderschap. We starten ieder seizoen met een inspirerende masterclass  door een ervaren deskundige spreker. Je vervolgt jouw persoonlijke reis door het ontmoeten van je medereizigers. Zij zijn net als jij onderweg in hun persoonlijk leiderschapsreis binnen de sociale sector. Je vormt samen een leergroep en volgt trainingen. Je gaat aan het werk met jouw persoonlijke ontwikkeldoelen in de groeicirkel van de seizoenen.  Vraag hier de flyer aan voor meer informatie.

Jouw reisbegeleiders
Jouw reis wordt begeleid door ervaren reisbegeleiders. Ieder brengt vanuit zijn eigenheid en vakbekwaamheid zijn inbreng tijdens de reis. Ik stel ons team graag aan je voor:

Sandra de Olde is eigenaar van Leef waar ze werkzaam is als (team)coach, trainer en geeft leiding aan deze reis. Door haar jarenlange ervaring als manager in het middenkader van de zorg, ontmoet je iemand die het groeien door de seizoenen van het leiderschap heeft doorleeft. Ze werkt vanuit de verbinding met jezelf, de ander en het grote geheel waar we allemaal onderdeel van uitmaken. Ze is veelzijdig opgeleid wat zich vertaalt in een gewortelde en geïntegreerde manier van werken. Tijdens deze reis kom je haar tegen als trainer, procesbegeleider en als je kiest voor individuele coaching.

Gabriël Anthonio is een ervaren professional, werkzaam geweest in de Ggz- en jeugdzorg, bestuurder van zorginstellingen die in een crisissituaties verkeerden, trainer, auteur van meerdere bestsellers over leiderschap en wetenschapper (hoogleraar). Hij ziet zichzelf bovenal als dienstbaar aan de reis, de reis in persoonlijke groei en ontwikkeling als leider van de deelnemers. Zijn deskundigheid ligt vooral op het vlak van persoonlijk en waarden gedreven leiderschap en het leidinggeven aan veranderingen. Naast inspiratie en theorie krijgen de deelnemers ook praktische handreikingen mee.

Reini Verboom ervaart iedere leiderschapsreis weer als een avontuur van ontdekken en vinden. Zij begeleidt zowel organisaties als individuen in het ontwikkelen van persoonlijk en waarden gedreven leiderschap, met als doel om vanuit meer innerlijke stevigheid gezondere samenwerkingen te krijgen. Daarnaast geeft zij training op het gebied van het vergroten van zelfinzicht. Tijdens deze leiderschapsreis door de seizoenen heen, kom je haar tegen als assessor, trainer en procesbegeleider.

Mirjam van der Vegt is auteur en stiltetrainer. Ze biedt al jarenlang trainingen en retraites rondom rust met impact. Vanuit ervaringsdeskundigheid rondom burn-out startte zij ooit met schrijven van haar boeken, waarvan er inmiddels ruim 80.000 exemplaren werden verkocht. Het boek De kracht van rust werd verkozen tot het beste spirituele boek van het jaar. Zij houdt van praktische levenskunst en neemt je mee op een avontuurlijke leerweg richting je hart, zodat je ontdekt vanuit welke waarden jij beweegt. Leven in plaats van streven.

Rogier Dijkstra is werkzaam als trainer, coach en therapeut. Hij is geboeid door alles wat de mens beweegt. Hij heeft veel ervaring op het snijvlak van mens en werk en hierin veel gedaan in zorg en onderwijs. Hij werkt vooral vanuit de essentie van de eigenheid van ieder mens en hoe die dat kan vertalen naar zijn of haar leven. Zijn deskundigheid ligt op het gebied van persoonlijkheid- en persoonlijkheidsvorming. In deze reis zul je hem tegenkomen in zijn rol als trainer,  procesbegeleider en als je kiest voor individuele coaching.

Wat deze reis jou oplevert:
– Door de start met een assessment en het schrijven van een persoonlijk plan, is het vanaf het begin van je reis helder waar je aan wilt werken. Dit levert jou tijdens jouw reis de juiste focus op waarin jij je land te bewerken hebt, waar je hebt te ploegen, te zaaien, onkruid hebt te wieden of te begieten.
– Je weet vanuit welke unieke essentie jij werkt en hoe zich dit verhoud tot jouw werkomgeving, het landschap.
– Je weet wat je te doen hebt om ruimte te maken in de hectiek van de dag om je rust en stilte te vinden zodat je kan opladen.
– Je weet waar je wilt zaaien, wat je te begieten hebt zodat het verder kan ontkiemen, zodat je verder kunt groeien.
– Je weet je te verbinden met je eigen hart, wat je te doen hebt om verder open te gaan zodat je verder tot bloei kan komen als persoon en als professional.
– Je oogst aan het einde van je reis een stap in je ontwikkeling. Deze stap, waar je gedurende je reis aan werkt, presenteer je aan je reisgenoten én het helpt je om je leerproces bespreekbaar te maken binnen je eigen organisatie.

Persoonlijke coaching tijdens jouw reis:
Wij geloven dat verandering van binnen begint. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om tijdens dit jaar individuele coaching te volgen. Daarmee veranker je jouw ontwikkeling op een dieper en persoonlijker niveau. Hierin is een tussenevaluatiemoment met je werkgever als opdrachtgever verweven.

Data:
Startdatum leergang = 2 september 2024
Jouw assessment vindt plaats tussen 2 en 6 september 2024 en duurt 1 – 1,5 uur (In overleg kan hiervoor een andere datum worden gekozen)

Herfst – 23 september 2024 van 9.00–17.00 uur & 14 oktober 2024 van 15.00–20.00 uur
Winter – 13 januari 2025 van 9.00 – 17.00 uur & 3 februari 2025 van 15.00 – 20.00 uur
Lente – 7 april 2025 van 9.00 – 17.00 uur & 12 mei 2025 van 15.00 – 20.00 uur
Zomer – 16 juni 2025 van 9.00 – 17.00 uur & 30 juni 2025 van 15.00 – 20.00 uur

‘Mijn reis in Leiderschap’ jaarprogramma:
Totaal 1 assessment, je eigen persoonlijk reisplan, jouw persoonlijk logboek, 4 hele seizoensdagen van 9.00 – 17.00 uur incl. lunch, 4 royale dagdelen van 15.00 – 20.00 uur incl. een eenvoudige maaltijd en een feestelijke certificering inclusief certificaat.

Kosten totale reis:   €   3450,00          excl. 21 % BTW

‘Mijn reis in Leiderschap’ één seizoen:
Ben je als organisatie geïnteresseerd in één specifiek seizoen? Neem dan contact met ons op via de mail. We bieden graag een passend aanbod op maat gericht op één seizoen. 

Extra uitbreidingsoptie: Persoonlijke coaching,  inclusief tussenevaluatiemoment met werkgever.
Totaal 4 individuele coachgesprekken tijdens jouw reis, gemiddeld 1 gesprek per seizoen.

Individuele coaching totaal 
  €    700,00              excl. 21 % BTW

 Aanmelden Stuur mij meer informatie

NIEUW
‘Mijn reis in leiderschap’

Ben jij een (potentiele) leider,
werk je in de sociale sector
en ben jij toe aan jouw volgende stap?
Dan is ‘Mijn reis in leiderschap’ dé unieke groeiplek in Noord Nederland voor jou!

Lees meer →