NIEUW in 2022: SEIZOENSDAGEN

1024 576 Leef Emmeloord
  • 0

In het leven komt er veel op je af. Over het algemeen lukt het je prima om dit bij te houden, maar soms is het wel wat veel. Die onrust om je heen, de onrust in jezelf maakt je soms gejaagd en soms ook moe. Dan heb je behoefte aan rust. Een moment om even stil te staan bij jezelf. Wat jij nodig hebt en wat jij eigenlijk wilt. Als je daar behoefte aan hebt dan zijn de seizoensdagen iets voor jou.

De seizoensdagen zijn 4 dagen per jaar waarin je stil staat bij jezelf. Dit doen we in het ritme van de seizoenen. In die dagen maak je een reis naar binnen. Want (innerlijke) rust vind je, wanneer je aandacht geeft aan wat zich er bij jou van binnen afspeelt. Dat doen we in groepsverband door middel van ontmoeting, oefeningen, lichaamswerk en gesprek. We werken zowel buiten als binnen, zodat je ook de natuur in en aan je eigen lijf ervaart.

Iedere seizoensdag heeft een eigen accent:

Lente
De lente gaat over ontluiken, ontkiemen en groeien. Die dag staat vooral in het teken van jouw energie en hoe je dit kunt laten stromen. Hoe jij je eigen weg zoekt in alles wat er op je afkomt. Hoe jij aandacht kunt geven aan wat er bij jouw van binnen is. En hoe je dit vormgeeft naar buiten toe.

Zomer
De zomer gaat over bloeien en opengaan. Die dag staat vooral in het teken van wat jouw beweegt en wat vraagt om aandacht en groei. Wat er in jou opgeslagen zit en wat (meer) open mag gaan. En misschien gaat het ook een beetje over snoeien.

Herfst 
De herfst gaat over loslaten, over eenvoud en essentie. Die dag staat vooral in het teken van jouw essentie. Hoe jij in alle eenvoud, gewoon jezelf kunt zijn. Over wat je eventueel los mag laten en hoe je voeding vind.

Winter
De winter gaat over rust, stilte en opladen. Die dag staat vooral in het teken van innerlijke rust en hoe jij je eigen energie kunt vasthouden en hoe jij je op kunt laden. Zodat jij jezelf weer mee kunt nemen naar de volgende fase van ontkiemen en bloeien.   

Kosten
De kosten bedragen € 185,00 per persoon per dag.  
Lunch, koffie en thee inbegrepen.
Voor particulieren is dit inclusief 21% BTW. Wanneer je werkgever betaald of wanneer je deze kosten op kunt voeren als zakelijke kosten dan is dit excl. 21% BTW.

JUBILEUMACTIE:
10% korting op seizoensdag LENTE op 18 maart 2022*
*Aanmelden vóór 31 januari 2022

Aanbieding SEIZOENSDAGENKAART
Als jij je voor een jaar inschrijft voor alle 4 seizoensdagen krijg je 10 % korting.

Planning 2022
Lente – Vrijdag 18 maart 2022
Zomer – Vrijdag 17 juni 2022
Herfst – Vrijdag 16 september 2022
Winter – Vrijdag 25 november 2022

Tijden
We werken op alle seizoensdagen van 9.30 – 16.00 uur.

Trainers
De seizoensdagen worden gegeven door Rogier Dijkstra en Sandra de Olde

Voor Teams
De seizoensdagen zijn uitermate geschikt voor teams. Het is mogelijk om deze dag te boeken voor je team en specifiek aan te laten sluiten bij de vraag van het team, gericht op het vergroten van je zelfbewustzijn en het laten stromen van je energie. Ben jij manager van een team in de zorg of van een team die met mensen werkt en zoek je een mooie manier om je teamleden te waarderen en ruimte te geven om stil te laten na een periode van keihard werken? Bel of mail ons om te kijken naar de mogelijkheden. Voor teams worden de tarieven van teamcoaching gehanteerd.

AANMELDEN