'Ruimte maken komt voor de verandering'

‘Ruimte maken komt voor de verandering’

1024 576 Leef Emmeloord
  • 0

Mooi nieuws! Ik ben ontzettend blij en dankbaar om jullie te kunnen vertellen dat Wilma Duitman Leef Emmeloord gaat ondersteunen als administratieve held. In deze blog stelt zij zich aan jullie voor. Je kunt Wilma treffen in alle vormen van organisatorisch, administratief en ondersteunend contact rondom de diensten van Leef Emmeloord. Ook zal ze haar ondersteuning bieden aan het team van ‘Mijn reis in leiderschap’ om ervoor te zorgen dat dit proces gesmeerd verloopt.

Deze beweging geeft mij ruimte. Ruimte maken is een eerste stap om mij verder te bezinnen op nieuwe groei. Ik zie uit naar deze fase én voel dankbaarheid en vertrouwen in mijn hart in de samenwerking die ik gestart ben met Wilma.

Even voorstellen; Mijn naam is Wilma Duitman en ik ben getrouwd met Wichert. Samen hebben we vier zonen, waarvan er nog drie thuis wonen, en een schoondochter. Sinds twee jaar wonen we in het prachtige Kampen, nadat we vele jaren in Emmeloord en Tollebeek hebben gewoond. De eindeloze polderluchten en de akkers mis ik wel een beetje. Ik houd van schrijven, veel lezen en luisteren naar de verhalen van mensen die ik tegenkom.

 Vorig jaar ben ik gestart met de opleiding theologie aan Hogeschool Viaa in Zwolle. Het is het verlangen van mijn hart om mensen zichtbaar te maken wie ze al zijn. Dat je weet dat je een geschenk bent van God aan deze wereld met alles wat jou uniek maakt. En dat je jezelf mag uitpakken, je hele leven lang, zodat je steeds meer mag schitteren in Zijn licht. Het volgen van Jezus loopt als een gouden draad door mijn leven. Dat wil ik ook graag aan anderen doorgeven.

 De komende tijd zul je van mij horen via de mail, nieuwsbrief of telefoon. Dan weet je in ieder geval wie ik ben en ben ik niet meer zo ‘nieuw’. Ik zie ernaar uit om bij Leef Emmeloord verder te groeien en om jou te ontmoeten en te spreken!

 Nu eerst zomer, daarna gaan we verder. We wensen jou een heel fijne tijd van rust en ontspanning.

Hartelijke groet,

Sandra de Olde, bereikbaar via sandra@leefemmeloord.nl
Wilma Duitman, bereikbaar via info@leefemmeloord.nl

NIEUW
‘Mijn reis in leiderschap’

Ben jij een potentiele of junior leider,
werk je in de sociale sector
en ben jij toe aan jouw volgende stap?
Dan is ‘Mijn reis in leiderschap’ dé unieke groeiplek in Noord Nederland voor jou!

Lees meer →