Training BUITENGEWOON ENERGIEK

1024 576 Leef Emmeloord
  • 1

Wanneer je niet lekker in je vel zit voel je dit ook in je lijf. Je voelt je leeggezogen, bent onrustig, gejaagd, slaapt slecht, je schouders en nek zitten vast, je lijf voelt zwaar of in je hoofd gaat het maar door en door en door en door. Op de een of andere manier lijk je geen energie en geen ontspanning meer te kunnen vinden.

Wanneer je daar vanaf wilt dan is ‘buitengewoon energiek’ iets voor jou. Buitengewoon energiek is een training van 7 avonden waarin je vooral fysiek aan het werk gaat. Je leert hoe je kunt ontspannen, hoe je los kunt laten en hoe jij je kracht of frustraties op een constructieve manier in kunt zetten. Je leert de signalen van lichaam herkennen en interpreteren. Je wordt je veel meer bewust van jezelf. Je ontdekt bijvoorbeeld waar jou energielekken zitten en hoe regie krijgt op je eigen rust en energie. Op die manier slaap je weer lekker, voel je je energiek, kom je tot rust en word je weer ‘gewoon jezelf’.

In de training ga je vooral met je lijf aan het werk.  Toch is het écht wat anders dan sporten. Centraal staat steeds hoe jij je lijf, je gedrag en je gedachten kunt verbinden. Zo leer je hoe je de (subtiele) signalen van je lijf kunt herkennen en interpreteren. Per dagdeel gaan we aan de hand van een specifiek thema aan het werk. Thema’s die hierbij aan de orde komen zijn bijvoorbeeld ontspanning,  loslaten, grenzen en kracht. Maar ook onderwerpen als adem, kwetsbaarheid, contact en openheid komen aan de orde. Door alle thema’s heen geven we vooral veel aandacht aan je energieniveau, waar dit bij jou blokkeert en hoe jij je energie kunt laten stromen.    

De training is opgebouwd uit inzichten, ervaringen en oefeningen uit de therapie, psychologie en sport. De training doen we (zoveel als mogelijk) buiten op onze locatie in Emmeloord.  

We werken in kleine groepen. Op die manier houden we het persoonlijk en is er voldoende aandacht voor jou en jou proces. 

Voor wie is deze training geschikt?

  • Voor wie meer regie op zijn/haar eigen energie wil krijgen. Voor wie last heeft van terugkerende spannings- of vermoeidheidsklachten.
  • Voor wie individuele coaching- of therapie volgt en daarin merkt dat aandacht voor lijf en/of energie belangrijk is.
  • Voor wie in contact met anderen wil oefenen mijn zijn/haar leerthema’s. 
  • Voor wie worstelt met bepaalde chronische klachten en zoekt hoe je daar op een goede manier mee om kunt gaan.
  • Voor coaches, therapeuten of professionals die kennis willen maken met lichaamsgericht werken.
  • Voor wie het heerlijk vindt om blijvende aandacht te besteden aan ‘in je lijf zijn’ en ‘uit je hoofd’.     

Planning

  • Serie 7 – Donderdagavond 25 jan, 8 & 29 febr, 14  & 28 mrt, 18  & 25 april 2024
  • De tijden: 19.00 – 21.00 uur.
  • De eerste avond staat in het teken van kennismaken met elkaar en met de training. Mocht je twijfelen of de training iets voor je is, neem dan contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Kosten

De volledige training van zeven ochtenden kost € 400,00 voor particulieren. Wanneer je werkgever betaald of wanneer je deze kosten op kunt voeren als zakelijke kosten dan komt daar nog 21% btw overheen.

Meer weten of aanmelden?

Mail naar info@leefemmeloord.nl
Of neem telefonisch contact met ons op.

NIEUW
‘Mijn reis in leiderschap’

Ben jij een (potentiele) leider,
werk je in de sociale sector
en ben jij toe aan jouw volgende stap?
Dan is ‘Mijn reis in leiderschap’ dé unieke groeiplek in Noord Nederland voor jou!

Lees meer →