Leef Training

Werken aan wie je bent en hoe je bent gemaakt

Bij Leef training werk je aan jezelf. Want wie je bent, wie je zou willen zijn of hoe je denkt te moeten zijn is vaak niet hetzelfde. Wanneer je in de spiegel kijkt, ontdek je verschillende kanten van jezelf. Als je dat beeld vergelijkt met anderen, je eigen verwachtingen of de Bijbel kan dat best spanning oproepen. In onze trainingen werken we op dit spanningsveld. Met als doel dat jij ruimte en rust vindt in wie je bent en hoe God jou bedoeld heeft.

Werkplaats voor persoonlijke en geestelijke groei

Door trainingen, cursussen en inspirerende ontmoetingen zoeken we, samen met jou, naar jouw plek in de wereld. Naar het grondgebied dat voor jou bedoeld en bestemd is en hoe jij dat tot Gods werkplaats kunt maken

Voor wie

Wij zijn er voor jou wanneer je zoekt naar balans en rust in je leven en op zoek bent naar Gods bedoeling voor je leven. We zijn er voor jou wanneer je (meer) verbinding wilt tussen je persoonlijke en je geestelijke leven.
Het klinkt mooi, de termen “je mag gewoon jezelf zijn”, “je bent geliefd kind van God”, “je mag er zijn”. Maar de in de praktijk blijkt dit voor bijna iedereen makkelijker gezegd dan gedaan. Soms staat dat ook wel op gespannen voet met andere dingen die jij belangrijk vindt. Want je wilt jezelf wel serieus nemen, maar ook de ander ruimte gunnen. Je wilt voor jezelf opkomen, maar tegelijk de ander niet kwetsen. En je weet wel dat je God kunt vertrouwen en dat je ‘los mag laten’, maar je hebt ook je verantwoordelijkheden gekregen, toch? Als je dit soort vragen herkent, is Leef training iets voor jou.

Trainingsaanbod

Training BUITENGEWOON ENERGIEK
1024 576 Leef Emmeloord

Wanneer je niet lekker in je vel zit voel je dit ook in je lijf. Je voelt je leeggezogen, bent onrustig, gejaagd, slaapt slecht, je schouders en nek zitten vast,…

lees verder
Mijn reis in leiderschap
1024 576 Leef Emmeloord

Ben jij een (potentiële) leider, werk je in de sociale sector en wil je hierin graag de volgende stap zetten? Dan is ‘Mijn reis in leiderschap’  dé unieke groeiplek voor…

lees verder

OVER ONS

Wij zijn Sandra de Olde (coach) en Rogier Dijkstra (therapeut) en samen geven we vorm aan Leef training.
We laten ons inspireren door kennis en ervaring uit de psychologie, therapie en coaching en verbinden dat met de Bijbel. Als trainers helpen we jou om je eigen ontdekkingstocht te lopen. Wij geloven dat het onder ogen komen van je lastige dingen ervoor zorgt dat je meer zicht krijgt op je talenten en gaven.
Wanneer je ontdekt hoe God jou heeft bedoeld en hoe jij vorm kunt geven aan je leven, levert dat rust en verbinding op. Het is onze passie om deze zoektocht met jou aan te gaan en we worden blij als het je lukt om hierin jezelf te zijn.

NIEUW
‘Mijn reis in leiderschap’

Ben jij een (potentiele) leider,
werk je in de sociale sector
en ben jij toe aan jouw volgende stap?
Dan is ‘Mijn reis in leiderschap’ dé unieke groeiplek in Noord Nederland voor jou!

Lees meer →